Application Engineer

Vacature Application Engineer

Wijchen - Laser Technologies

Als Application Engineer bij Millux ontwikkel je klant specifieke laserbewerkingsprocessen waarbij je altijd de grens van wat mogelijk is moet opzoeken. Het ontwikkelen van de processen vereist van je om theoretisch en praktisch onderzoek te doen om zo tot het door de klant gewenste laserproces te komen. Daarnaast onderzoek je de haalbaarheid en maakbaarheid van halffabricaten of producten. Verder houd je je bezig met het ontwerp en testen van prototypes, processen en project specifieke middelen.

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Monique van den Eijnden, HR Manager, telefonisch via 024-3787564 per mail hrm@millux.nl.

Reageer nu

Vragen?

Contact onze HR-afdeling:

+31 (0)24 3787564

hrm@millux.nl

Solliciteren naar deze baan

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw sollicitatie.

Je kunt je sollicitatie richten aan Monique van den Eijnden.

Millux B.V. aanvaardt voor deze vacature geen ongevraagde hulp van tussenpersonen/uitzendbureaus of andere derden. CV's (in welke vorm dan ook) door derden aan medewerkers van Millux B.V. verzonden zonder een geldige schriftelijke vraag van onze HR-afdeling, worden beschouwd als openbare informatie. Er is geen vergoeding verschuldigd aan voornoemde partijen indien een kandidaat wordt aangenomen wiens CV en/of andere informatie ongevraagd is toegezonden.

Be the first, apply now

Apply