HR Adviseur

Vacature HR Adviseur

Wijchen - Laser Technologies

Als HR adviseur hou je je bezig met alle facetten van HR. Je adviseert over en geeft uitvoering aan het personeelsbeleid in de onderneming. Denk hierbij aan het verwerken van personeelsmutaties, dossierbeheer, het verzorgen van mailingen, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het plannen van opleidingen, opstellen rapportages en het voorbereiden van de salarismutaties.

Daarnaast coördineer je sollicitatieprocedures, instrueer je leidinggevenden in het gebruik van HR systemen, processen en procedures en verzorg je verzuimbegeleiding. Je neemt deel aan projecten zoals implementatie van nieuwe systemen.

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Monique van den Eijnden, HR Manager, telefonisch via 024-3787564 per mail hrm@millux.nl.

Reageer nu

Vragen?

Contact onze HR-afdeling:

+31 (0)24 3787564

hrm@millux.nl

Solliciteren naar deze baan

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw sollicitatie.

Je kunt je sollicitatie richten aan Monique van den Eijnden.

 

 

Millux B.V. aanvaardt voor deze vacature geen ongevraagde hulp van tussenpersonen/uitzendbureaus of andere derden. CV's (in welke vorm dan ook) door derden aan medewerkers van Millux B.V. verzonden zonder een geldige schriftelijke vraag van onze HR-afdeling, worden beschouwd als openbare informatie. Er is geen vergoeding verschuldigd aan voornoemde partijen indien een kandidaat wordt aangenomen wiens CV en/of andere informatie ongevraagd is toegezonden.

Be the first, apply now

Apply