Laser Operator

Vacature Laser Operator

Wijchen - Laser Technologies

Als laser Operator ben jij een belangrijke schakel binnen ons productieproces. De producten die op onze lasermachines gemaakt worden, maken vaak deel uit van een zogenoemde keten. Je zorgt ervoor dat de klant krijgt wat hij besteld heeft volgens de gevraagde specificaties.

Jouw uitdaging als Laser Operator is het maken van producten op CNC gestuurde lasermachines die voldoen aan de technische specificaties. Hierbij zijn diverse laserbewerkingen van toepassing zoals laser snijden, laser lassen, graveren, boren en micromachining. Je bent werkzaam in een ploeg en wordt aangestuurd door de teamleader.

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Monique van den Eijnden, HR Manager, telefonisch via 024-3787564 per mail hrm@millux.nl.

Reageer nu

Vragen?

Contact onze HR-afdeling:

+31 (0)24 3787564

hrm@millux.nl

Laser Operator

Solliciteren naar deze baan

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw sollicitatie.

Je kunt je sollicitatie richten aan Monique van den Eijnden

 

Millux B.V. aanvaardt voor deze vacature geen ongevraagde hulp van tussenpersonen/uitzendbureaus of andere derden. CV's (in welke vorm dan ook) door derden aan medewerkers van Millux B.V. verzonden zonder een geldige schriftelijke vraag van onze HR-afdeling, worden beschouwd als openbare informatie. Er is geen vergoeding verschuldigd aan voornoemde partijen indien een kandidaat wordt aangenomen wiens CV en/of andere informatie ongevraagd is toegezonden.

Be the first, apply now

Apply